На полицях магазинів та у фірмових магазинах «Опілля» у Тернополі продається живий квас натурального бродіння «Домашній» від місцевого виробника.
Квас – один з найдавніших і традиційних для українців напоїв. Зокрема, у літописі після згадки про Хрещення Русі Володимиром Великим йдеться про те, що князь наказав роздати народу мед і квас. Щоправда, тоді це міг бути інший напій, алкогольний, оскільки до XII століття квас взагалі був міцнішим за пиво. Проте, історично відомий квас – безалкогольний прохолоджувальний напій натурального бродіння. Саме такий напій почали пити українські селяни, міщани та козаки в часи пізнього Середньовіччя.
“Квас Домашній” від “Опілля” – це повернення добре відомого українцям квасу, виготовленого на основі процесу натурального бродіння. Напій, який продовжує традицію виробництва натуральних і корисних продуктів. – приречений на успіх, адже споживач дедалі частіше задумується не лише над вартістю товару, але і над якістю. “Опілля” керується принципом виготовлення якісної натуральної продукції, яка є корисною для здоров’я, як до прикладу квас, основними якісними показниками якого є нормалізація обмінних процесів, врегулювання діяльності ШКТ та підвищенню імунної системи організму.